Verslag Argentum 17 april 2023

Bespreking Challenge 3

Alle foto’s werden besproken.

Het thema Legopoppetjes heeft velen een leuke knutselavond bezorgd, en de resultaten waren verrassend en creatief. Er waren vijf winnaars. (Martin 1, WimV 2, Bart, Mirjam Frans 3)
Het thema driehoeken gaf een zeer groot scala aan foto’s sommigen weer binnen creatief, anderen buiten wat er zoal voorbij kwam. (Top 3: Hans vD 1, WimV 2 en Mariette 3)


Bij het thema voorjaar was vooral de tuin(of die van de buren) een inspiratiebron, dit kwam natuurlijk ook door het slechte voorjaarsweer.(Top 3: Zwaantje 1, Mariette 2, Bernadet 3)


Thema 4, de spreuk of spreekwoord  heeft velen weer hoofdbrekens bezorgd, vooral diegenen die geen spreuken kennen! Ook hier waren de resultaten veelzijdig en was er goed nagedacht. (Top 3: Evert 1, Martin 2, Bernadet 3)


Bij de laatste uitdaging, de filmposter hebben een aantal het laten afweten, de uitdaging was te uitdagend. (Top 3: Evert 1, Martin 2, WimV 3)

De avond werd afgesloten met de prijsuitreiking. Dit keer een wisselbeker voor de winnaar met de meeste punten (Evert) en mokken voor de 2de en 3de prijs.

De conclusie was dat dit een zeer leuke en uitdagende challenge was en zeker voor herhaling vatbaar.