Welkom

Fotoclub Argentum heeft ruimte voor nieuwe leden.

We leven in een bijzondere tijd. Iedereen ervaart deze periode op zijn eigen manier. In Corona tijd zijn er door veel mensen fotocamera’s aangeschaft. Op de automatische stand kan je een leuk plaatje schieten, maar er zitten nog zoveel meer mogelijkheden op zo’n nieuwe camera. Als beginnend fotograaf is dat één van de uitdagingen om te leren.

Via Fotoclub Argentum kom je verder met de techniek van de camera, maar we bespreken ook foto’s om beter inzicht te krijgen in het fototechnisch en het esthetisch aspect. Niet alleen de beginnende fotograaf is welkom maar ook de gevorderde fotograaf. Je bent niet alleen maar foto’s aan het maken. Je hebt ook het na traject met programma’s als Lightroom en Photoshop die een extra dimensie kunnen geven aan een foto.

Elke 14 dagen van september tot en met mei, komen we ’s avonds bij elkaar in wijkcentrum de Uit Wijk te Bussum. De programma commissie verzorgt niet alleen de clubavonden, maar ook buiten de deur worden er leuke foto uitjes georganiseerd.

Zijn jullie als hobby fotograaf geïnteresseerd geraakt kijk dan eens op onze webpagina www.fotoclubargentum.nl . Daar vind je ook het programma voor komend seizoen. Schroom niet, email naar info@fotoclubargentum.nl om je aan te melden voor een vrijblijvende avond op de fotoclub.

Wij hopen jullie snel te zien. Je kan ons vinden in Wijkcentrum de Uit-Wijk. Doctor Schaepmanlaan 10-12 te Bussum op de maandagavonden 2 x per maand.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze fotoclub, je kunt vrijblijvend een avond bijwonen, stuur ons van te voren even een berichtje via de contactpagina.

Volg ons ook op:    

Onderstaande foto’s zijn een selectie van foto’s van fotoclubleden: