Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum onthult de 99 iconische foto’s in de Eregalerij van de Nederlandse fotografie! Op 9 juni was de opening en ontvingen we hoog bezoek van Koning Willem-Alexander, die als één van de eerste gasten de Eregalerij kwam bekijken.

Het Nederlands Fotomuseum presenteert de Eregalerij om iedereen te inspireren met beelden uit de boeiende ontwikkeling van 180 jaar fotografie. Bewonder foto’s van onder andere Anton Corbijn, Ed van der Elsken, Erwin Olaf, Ata Kandó  en vele anderen. Ontdek de iconen van de toekomst. Samen tonen ze de rijkdom van de Nederlandse fotografie.

Kom jij ook langs? Boek alvast je e-ticket via onze ticketshop

https://www.nederlandsfotomuseum.nl/…/eregalerij-van…/

Ook even gaan kijken op de website van het Nederlands Fotomuseum voor verdere informatie.