Excursie naar “de Kemphaan”

Afgelopen zaterdag 26 oktober zijn we met een klein groepje op excursie geweest naar de Kemphaan in Almere. Om 9 uur op pad want we wilden naar de boerenmarkt. Op deze markt zijn heel veel biologische producten te koop. Iedere zaterdagmorgen te bezoeken van 10 tot 13 uur. Eerst gezellig naar de koffie en toen fotograferen op de markt. Na de markt stond het apeneiland op het programma. Er waren heel weinig apen om op de foto te zetten en het binnen-gebeuren was gesloten. Een paar zijn nog naar de jungle geweest en om half een lekker samen geluncht. Na de lunch kwam de beverkar ons ophalen om een trip  te maken van ongeveer een uur. Tijdens de rit kwamen we tot de ontdekking dat er hier nog wel erg veel ruimte is. Helaas geen dieren gezien maar wel een prachtig gekleurd veld. Op dit veld waren pas rode en groene kolen geoogst en wat er overbleef was een lust voor het oog (ook voor de lens). Daarna weer op huis aan. Het was prachtig weer, wel veel wind maar dat was niet erg.