Een weekje er op uit.

Zoals ieder jaar ook dit jaar weer met leden van de fotoclub op stap voor een weekje fotograferen en samen genieten.Deze keer werd het Brockzetel Aurich in Ost Friesland in Duisland van 10 tot en met 17 mei 2019.Het was een groot pand van een boerderij verbouwd tot 6 appartementen met een grote gemeenschappelijke ruimt en een grote keuken. Na aankomst ons eerst geinstalleerd en toen in de gemeenschappelijke ruimte een opstelling gemaakt met tafels en stoelen een voor het eten, een voor de laptops en een om wat spullen op te leggen. Daarna op naar het visrestaurant. Heel gezellig en erg lekker.De omgeving is wisselend, open plekken met begroeide wallen er tussen en dan weer wat bos. Leuke dingen gedaan.

Bloemenhal met prachtig park. Een slot bezocht, alleen aan de buitenkant. Wat vissershaventjes bezocht. Een boottocht gemaakt en de veenroute gereden.

Na het eten ‘s avonds de laptops op tafel en de foto’s er op. Met elkaar er over praten en soms vast wat bewerken.

Op de laatste dag ons nog even uitgeleefd in de speeltuin, foto’s nemen van elkaar en een beetje gek doen.

Het was een gezellige week met natuurlijk veel foto-plezier.

Hoop volgend jaar weer ergens in Europa.