Nederlands Fotomuseum Ed van der Elsken

Marseille, 1974 – Nederlands Fotomuseum / © Ed van der Elsken

Kaartverkoop gestart

Lust for Life
Ed van der Elsken
Bestel tickets

25 mei – 6 okt. 2019

De kaartverkoop voor Lust for Life | Ed van der Elsken is van start gegaan. Vanaf 25 mei is deze tentoonstelling te bewonderen in het Nederlands Fotomuseum.

Met Lust for Life vieren we het feit dat het Nederlands Fotomuseum het kleurenwerk van Ed van der Elsken heeft gered van de ondergang. Het is de eerste overzichtstentoonstelling van zijn kleurenwerk. Met de iconen en nog nooit eerder getoond werk. Rond universele thema’s als liefde, leven en dood brengt Ed met zijn kleurenfotografie een ode aan de mens en het leven.

Ed is ongekend populair onder oude én jonge generaties. Zijn eigenzinnige, extraverte karakter tekent zijn fotografie. Bij het fotograferen maakte hij vaak verrassend contact met mensen over de hele wereld. Zijn energie en levenslust leven voort in zijn werk en blijven mensen raken.

Bestel alvast tickets en wees verzekerd van toegang tot de tentoonstelling.