17 december 2018

Programma deze avond.

Bezoek expositie ” het perfecte plaatje ” in Museum Hilversum op uitnodiging van                                                 Veronique Jansen

Bespreking door Veronique Jansen thema Emotie en Eigen Beste Foto van 2018

De avond ging van start met een bezoek aan de foto expositie “Het perfecte plaatje”. De foto’s zijn foto’s gemaakt door bekende Nederlanders, zonder bijzondere foto ervaring, maar voor de gelegenheid wel intensief begeleid, over de thema’s actie, baby, air tot air, reportage, concert, macro etc. Het is de weerslag van het TV programma  Het perfecte plaatje, uitgezonden op RTL4.

Er was sprake van een hoge opkomst van leden. Velen hadden foto’s voor de bespreking van het thema Emotie en de eigen beste foto van 2018 aangeleverd. Deze werden op animerende wijze besproken door Veronique Jansen, daarbij soms voorzien van verbetertips en uiteindelijk van een score 7,  7,5  of 8  voorzien.